Брад Пит е един от най-желаните мъже в Холивуд, но въпреки това не го виждаме с нова жена всяка седмица. Всъщност любовният живот на Брад Пит, поне доколкото ни е известно, е доста скромен. Ако се вярва на мълвата, в момента той има нова приятелка, но нещата между тях не са много сериозни.

Снимка: Getty Images

Според източник на списание „Пийпъл“, Брад Пит в момента излиза с жена, чието име не се назовава. Източник обаче не вижда бъдеще в тази връзка.

„Той излиза с някого, но не е сериозна връзка“, цитират от „Пийпъл“.

Снимка: Getty Images

Това се случва 6 години след разпадането на брака му с Анджелина Джоли. Пит и Джоли бяха женени до 2019 г., но отношенията им приключиха катастрофално – със съдебни дела, които продължават и до днес.

Снимка: Getty Images

Въпреки че Брад Пит и Анджелина Джоли са официално разведени, няколко въпроса, сред които попечителството над децата и разпределението на имуществото, остават неразрешени и са обект на ожесточена съдебна битка.

Снимка: Getty Images

След края на отношенията си с Анджелина, Брад Пит имаше само една по-сериозна връзка – с полския модел Никол Потуралски.

Връзката им обаче беше съвсем кратка.

Брад пит може и да има много по-активен любовен живот. Той обаче е много потаен и рядко споделя лични неща пред медиите. Вероятно това е и една от причините личният му живот да е толкова любопитен за всички.