Анджелина Джоли е поискала от ФБР разследване срещу бившия ѝ съпруг Брад Пит с мотива, че през 2016 г. той я е залял с бира, наранил я е и се е скарал със сина ѝ Мадокс.

47-годишната носителка на "Оскар" е казала на агент на ФБР, че Брад Пит "физически и вербално е нападнал" нея и децата им, когато са били на борда на самолет, съобщава Puck News.

В доклада се посочва също, че в записките на агента на ФБР се поддържа, че Брад Пит предполагаемо е отвел Анджелина Джоли в задната част на самолета, хванал я за раменете и крещял неща от рода на: "Ти съсипваш това семейство".

Анджелина Джоли също така твърди, че по време на същия полет е имало друга физическа разправа, в резултат на която е получила наранявания, и че по това време Пит е бил пиян и я е залял с бира, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Докладите сочат, че специалният агент, разследвал инцидента, се е срещнал с помощник-прокурора на САЩ и е стигнал до заключението, че няма да повдигат наказателни обвинения. Това е накарало Джоли да подаде анонимен съдебен иск до ФБР, за да получи документи, свързани с федералното разследване срещу Брад.

Съобщава се, че през април Джоли е подала иск до ФБР като неизвестна, с който е поискала документи, свързани с разследването относно Пит, в опит да разбере защо не са повдигнати наказателни обвинения срещу бившия ѝ съпруг след инцидента с полета през 2016 г., довел до раздялата им. 

Вижте повече за Анджелина Джоли във видеото по-долу: