Анджелина Джоли разкри детайли за предполагаемото агресивно поведение на бившия си съпруг Брад Пит по време на съдебното дело днес.

В подаденото до съда в Лос Анджелис заявление се твърди, че Пит се е опитал да постави условие Джоли да продаде дела си във винарната със споразумение за неразкриване на информация, което би ѝ забранило да обсъжда публично "физическото и емоционалното насилие на Пит над нея и децата им".

В жалбата на Джоли се описва епизод по време на полет с частен самолет през септември 2016 г. до Франция, при който Пит уж "хванал Джоли за главата и я разтърсил", след което я "блъснал в стената на банята". Пит също така "душил с ръце едно от децата и ударил друго в лицето", се твърди в жалбата.

Адвокатите на Пит не са отговорили веднага на запитванията на медиите вчера.

В подадената жалба се развиват насрещни искове срещу Пит по делото, което той заведе срещу Джоли и бившата ѝ компания през февруари. Пит твърди, че продажбата от Джоли през септември 2021 г. на дела ѝ във винарната "Шато Миравал" на международна компания за напитки е била незаконна, тъй като двойката се е съгласила, че никога няма да продава дяловете си без съгласието на другия.

В подадената във вторник жалба Джоли заявява, че такова споразумение не е съществувало и че Пит е отказал да откупи дяловете й, освен ако тя не се съгласи на "безсъвестна заповед за премълчаване" по отношение на неговото поведение.

В своята жалба Джоли също така заяви, че ФБР е проучило инцидента в самолета и "е стигнало до заключението, че правителството има основателна причина да обвини Пит във федерално престъпление"./БГНЕС

Вижте повече за Анджелина Джоли в следващото видео: