Бен Афлек и Дженифър Лопес отново прекарват време заедно. Двамата имаха връзка от 2002 г. до 2004 г. и дори бяха сгодени за кратко. Пътищата обаче им се разделиха точно преди сватбата и скоро след това Афлек се ожени за актрисата Дженифър Гарнър, а Дженифър - за певеца Марк Антъни.

17 години по-късно изглежда сякаш 48-годишният актьор и 51-годишната певица все още не са изгубили интерес един към друг.

Снимка: Getty Images

Източници на сп. "Пийпъл" са ги забелязали заедно в щата Монтана, където Бен има къща. "Нещата се развиват стремително, но Дженифър е щастлива."

Седмица преди това пък Афлек е бил забелязан да гостува в дома на певицата в Лос Анджелис. "Те винаги са били приятели и са поддържали връзка през годините."

Снимка: Getty Images

Афлек наскоро се раздели с Ана Де Армас.

Дженифър Лопес пък развали годежа си с 45-годишния Алекс Родригес.

Снимка: Getty Images

Афлек и Лопес бяха сред най-обсъжданите двойки между 2000 и 2010 г. Те бяха наричани "Бенифър" подобно на "Бранджелина" (както бе известна двойката на Анджелина Джоли и Брад Пит).

Двамата се запознават по време на снимките на филма "Трудна свалка". Той се появява за малко и в клипа към песента "Jenny From The Block".