Актьорите Бен Афлек и Ана де Армас са се разделили, съобщават източници на списание „Пийпъл“. Двамата бяха заедно от началото на 2020 г., когато снимаха психологическия трилър „Deep Water“, предвиден за тази година.

Според източника, цитиран от списанието, Ана е била тази, която е сложила край на връзката им: „Тя скъса с него. Връзката им беше сложна. Тя не искаше да живее в Лос Анджелис, а той го искаше, защото там са децата му.

Въпреки че актрисата от предстоящия филм за Джеймс Бонд да е взела окончателното решение, то е било прието и от двамата. Друг познат на двойката разкрива: „Те са в различни точки от живота си, макар че все още се обичат и се уважават. Бен продължава да иска да работи върху себе си. Зает е с работата си и е отдаден баща. Двамата са щастливи с живота си в момента.

Бен Афлек, който е един от хората, изпълнявали ролята на Батман, имаше сериозни проблеми с алкохола и те му костваха брака с актрисата Дженифър Гарнър.

През март 2020 г. стана известна връзката между него и 16 години по-младата Ана де Армас. По всичко изглеждаше, че отношенията им са отлични. Младата жена дори прекарваше доста време с децата на актьора от предишния му брак.

Междувременно в социалните мрежи се появи снимка как някой изхвърля изрязана от картон фигура на Ана де Армас в реален размер:

По непотвърдена информация това е братът на актьора, носителят на „Оскар“ Кейси Афлек.