Християнка, която се е отказала от учителската си кариера, за да се присъедини към OnlyFans, заявява, че „Бог й казал да го направи“, пише британският "Индипендънт".

Кортни Тилия от Лос Анджелис някога е била учителка в католическо училище, като признава, че там се чувствала „откъсната“ от себе си и от Бог.

Тилия се чувствала изгубена, тъй като все още не знаела каква е „целта на живота й или как трябвало да помага на другите“.

Тогава тя решила да се обърне към OnlyFans с надеждата да освободи други жени от „сексуалния срам“. Съпругът й Ник Тилия застанал зад нея при вземането на житейското решение.

„Божието послание е пределно ясно - тук съм, за да бъда порнозвезда. Това е моят начин да служа“, каза 36-годишният пред „Дейли стар“.

„Показвам на другите, че удоволствието и нашето сексуално изразяване – дори в порно и секс работата – не са предназначени да противоречат на Бог или да съществуват отделно от Бог. Те са обединени с Бог и са святи.“

„Живея живота си като пример за това да бъда напълно открита и изразителна без скрупули - не срещу Бог, а напълно с Бог.“

Тя казва, че вече е натрупала над 18 000 абонати в OnlyFans с впечатляващи месечни приходи, които варират от 20 000 до 100 000 долара.

Тилия споделя още, че се чувства „по-свързана с Бог“ от всякога, докато същевременно се чувства „най-малко религиозна", откогато и да е било.

„Нямам нужда от организация или институция, която да ми казва кой е Бог или как да поддържам връзката си с Бог“, категорична е тя.