Едва ли някой очаква да бъде целунат, докато изпълнява служебните си задължения като репортер! Но привлекателната Джени Суши, която е по-известна като Кралицата на голото суши, беше целуната изненадващо от Кубрат Пулев, докато задава въпросите си към него след победата на българина над румънеца Богдан Дену в САЩ.

Целувката на Кобрата се превърна в най-обсъжданата в социалните мрежи, като повечето коментари са с отрицателен знак.

От видеото си личи, че реакцията на Джени не беше отрицателна, но по-късно в официално изявление работодателите на репортерката от "Вегас Спортс Дейли" твърдо отсичат, че целувката е била „нежелана и насилствена“.

"На 23 март 2019 г., след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници - Джени Суши - стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от Пулев, докато се опитваше да проведе интервю с него.“

От медията допълват, че ще разследват и че поставят безопасността и доброто състояние на своите сътрудници над всякакви рейтинги, кликвания и приходи.

В отговор Кубрат заяви в Инстаграм, че между него и Джени няма нищо и че двамата са приятели.

„Репортерката Джени всъщност е моя приятелка. По-късно в същия ден тя се присъедини към партито след победата. Във видеото след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Наистина няма нищо повече между нас.“