Актрисата Дениз Ричардс е поредната звезда, която се присъедини към социалната платформа за възрастни OnlyFans. Тя направи тази стъпка, за да подкрепи решението на дъщеря си да създава съдържание в сайта, известен с еротичните и порнографски материали.

Сами Шийн, която е дъщеря на Дениз и на Чарли Шийн, предизвика много коментари в социалните мрежи. Някои хора, сред които и собственият ѝ баща, не приеха добре решението на момичето, което навърши 18 години през март. Чарли Шийн заяви, че това не би се случило, ако Сами живееше при него, а не при бившата му съпруга.

По-късно той промени мнението си и заяви, че Сами действително трябва да получава подкрепа и от двамата си родители. Звездата от „Двама мъже и половина“ обеща, че тя вече може да разчита на него.

Дениз Ричардс, която беше омъжена за Шийн от 2002 г. до 2006 г. написа, че би искала да има увереността на дъщеря си и че обмисля самата тя да се регистрира в OnlyFans. Изглежда в крайна сметка е взела това решение.

Други известни личности също ползват социалната мрежа. Сред тях са Бела Торн, която беше първият създател на съдържание, който спечели 1 млн. долара с една снимка, както и Кардуи Би и Арън Картър.