Миналата седмица Чарли Шийн сподели мнението си за участието на дъщеря си Сами в социалната мрежа за възрастни OnlyFans. Платформата предлага на създатели на съдържание да продават свои снимки и видеа, най-често с еротично или направи порнографско съдържание. Това никак не зарадва звездата от „Двама мъже и половина“. Който прехвърли вината върху майката на момичето. Сега обаче изглежда малко е посмекчил отношението си.

В прессъобщение от агента на Чарли Шийн се казва, че благодарение на бившата му съпруга и майка на Сами Дениз Ричардс, актьорът е „осъзнал много неща, които в бързината е игнорирал“.

„Сега е по-важно от всякога Сами да има обединени родители, на които да разчита в новото си приключение“, написа Чарли Шийн. „От този момент нататък тя ще го има в изобилие.“

Снимка: Getty Images

„Има много негативни коментари в социалните мрежи“, написа Денис Ричардс. „Ще ми се да имам увереността, която 18-годишната ми дъщеря има. Да успява да игнорира негативните неща на нейната възраст? На мен ми отне години и все още понякога се мъча с това.“

Сред най-популярните потребители и създатели на съдържание в OnlyFans са Карди Би и Бела Торн. През 2020 г. Бела Торн постави рекорд, като спечели над 1 млн. долара за 24 часа, продавайки своя гола снимка.

 

Трябва ли родителите да спират дъщерите си, ако искат да преследват кариера в порнографията?

През април 2021 г. рапърката Bhad Bhabie подобри този рекорд, като изкара същата сума само за 6 часа.