Бела Торн счупи рекорда на OnlyFans, като спечели 1 млн. долара през първия си ден от услугата за платен абонамент.

Според представител на платформата OnlyFans, която е известна със съдържанието си за възрастни, създавано предимно от порно звезди и инфлуенсъри, 22-годишната бивша звезда на "Дисни" е първата, която е спечелила толкова пари в рамките на 24 часа.

Page Six по-рано съобщи, че сред другите знаменитости, които се присъединиха към OnlyFans, изпъкват имената на певицата Карди Би и Соня Морган, звездата от "Истинските домакини на Ню Йорк".

27-годишната рапърка обаче заяви пред феновете си: "Не, няма да показвам гърдите, интимните части или задника си".

Междувременно Бела Торн беше доста активна в профила си в OnlyFans, реагирайки на всяко лично съобщение и "опознавайки по-добре феновете си", както казва самата тя.

Звездата от филма "Среднощно слънце" също така използва платформата за споделяне на лично съдържание и никога непоказвани снимки и видеоклипове.

Представител на платформата OnlyFans казва пред Page Six, че тарифата на Бела Торн е фиксирана на 20 долара месечно за абонатите. Създателите на OnlyFans получават 80 процента от приходите от абонамент и бакшиш от феновете.

Миналата седмица Бела Торн обяви в Инстаграм профила си, че се е присъединила към платформата, облечена в сексапилен розов бански. Актрисата носеше на шията си и инкрустирано с диаманти колие с надпис "СЕКС".

Page Six по-рано съобщи, че сайтът OnlyFans е блокирал за кратко, след като актрисата от "Врагът в мен" е пуснала профила си.