Бела Торн е млада, дива, обича да сменя визията си и изобщо не се спогажда с бръснача. Преди време 20-годишната американска актриса и модел сподели, че не си бръсне краката и за доказателство публикува снимка с косматите си крака. Най-интересното от всичко е, че червенокоската дори не се притеснява от космите си, които съвсем естествено по-голямата част от жените премахват, дори и когато е на червения килим. Нейни върли критици я обвиняват, че на официални събития изглежда неподдържана.


А на последното светско събитие Бела показа и неизбръснати подмишници – премиерата на последния филм с нейно участие „Midnight Sun“. На него актрисата се появи в компанията на колегата си Патрик Шварценегер.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Роклята, с която беше облечена, се състоеше от сребристо бюстие и дълга до глезена част в пепел от рози, която за съжаление не даде възможност да преценим дали краката й са покрити с косми, но затова пък едно леко присвиване на дясната й ръка показа натуралните й подмишници.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Все пак актрисата си има и своите фенове, които са поддръжници на естествената красота. Един от тях преди време окуражи 20-годишната американка, казвайки, че, ако не иска да бръсне краката си, значи да не го прави, защото така или иначе не може да се хареса на всички.

 

Вие какво мислите за натуралната красота и обезкосмяването?