Наскоро 50-годишния секссимвол Кармен Електра, чиято звезда изгря в сериала "Спасители на плажа", направи свой профил в сайта OnlyFans.

Социалната платформа дава възможност да се качват интимни снимки, а всеки желаещ може да ги види, стига да заплати абонамент. "Най-сетне имам възможността самостоятелно да решавам какво да покажа на феновете си. Няма никой над главата ми, който да ме командва: прави така или прикрий това", аргументира решението си Електра пред Пийпъл.

Днес към нея се присъедини друга звезда от култовия за 90-те сериал - Дона Д'Ерико. 

"Очевидно не се взимам твърде насериозно, щом съм решила да го направя. Възможно е това да възмути някои хора, но не ми пука."

Абонамента за профила на 54-годишната актриса засега е безплатен.

Д'Ерико казва, че ще акцентира върху снимките с бельо и непубликувани кадри от нови и стари фотосесии. Тя също така коментира лицемието сред популярните личности:

"Всички качват тук свои снимки полуголи или прикриващи с ръце интимните си части, моментално получават хиляди лайкове и коментари в подкрепа, но ако качиш същата снимка в OnlyFans, където може да контролираш кой я вижда, веднага се почва с упреците. Не разбирам хората"