По българските стандарти тази жена вече е пенсионер и трябва да започне с активно гледане на внуците си, да плете жилетки и да клюкарства пред блока с комшийките.

65-годишната Боби Паркър Хол обаче е в разцвета на силите си и нищо не може да я спре да черпи от живота с пълни шепи.

Тя е бикини състезателка и твърди, че прави най-добрия секс в живота си на 65 години, като това е тайната на младежкия ѝ вид и енергия.

Снимка: Instagram

"Такава лудост е да осъзная, че на моята възраст правя най-добрия секс в живота си", казва русата сексбомба от Портланд, Орегон, пред Jam Press.

Хол, която от години се бори с теглото си, е убедена, че дълбоката й връзка с партньора й, заедно с фокуса върху физическото и психическото й здраве, са й позволили да прави най-добрия секс в златните си години - и тази страст е ключът към красивото й остаряване.

Снимка: Instagram

Седем години след сключването на брак Хол заявява, че "силно сексуалната връзка е неоспоримият ключ към доброто остаряване".

"Интимността, която споделям със съпруга си Дийн, ме накара да изпитвам дълбоко чувство на близост и сигурност на толкова много нива, че сега се наслаждавам на многобройни оргазми всеки път, когато правим секс", споделя Хол. "Тази дълбочина на удоволствието и интимността е скъпоценен дар."

Тя вярва, че "това е един от най-пренебрегваните аспекти на живота".

"Сексът не трябва да свършва на определена възраст", настоява тя.

Майката на две деца се надява съветите ѝ да помогнат на по-възрастните жени да влязат в най-добрата форма в живота си и да правят най-добрия секс.

Снимка: Instagram

65-годишната американка препоръчва на жените да работят за поддържане на мускулите и гъвкавостта си, като твърди, че и двете могат да бъдат изградени на всяка възраст.

Хол вярва, че фитнесът ѝ е помогнал да се презареди психически, физически и емоционално след развода си.

"Открих, че това е едно от най-добрите неща, които помагат да рестартираш живота си", обяснява тя.

Тя също така съветва жените да поддържат здравословно тегло и да се грижат за кожата си - но "да стоят далеч от всякакви продукти, които съдържат твърде много химикали".

Снимка: Instagram

"Дори и на 80 години е важно винаги се грижим за начина, по който изглеждаме", каза Хол. "Но не прекалявайте с козметичните операции, посивейте, ако искате, просто трябва да приемете себе си и възрастта си. Излизайте често сред природата, за да съживите тялото, ума и духа си", предлага Хол.

"Направете личния си мир основен приоритет в живота и се стремете да продължите да се развивате първо във връзката си със себе си."

Тя се надява да насърчи другите, които навлизат в златните си години, да "не позволят на всякакви стереотипи за остаряването да ви спрат да постигнете целите си" и "да бъдете положителен модел за подражание за следващото поколение, като се идентифицирате като здрав човек, независимо от възрастта си".

Хол споделя вижданията си за живота в социалните мрежи, за да помогне на други хора да достигнат физическа, емоционална и сексуална кулминация.

Снимка: Instagram

"Мисля, че няма значение каква е възрастта ни - жените винаги искат да се чувстват привлекателни и желани", казва още тя.

Вижте едно видео от рубликата ни "Фитлейди" с динамичен комплекс от упражнения за тонизиране и стягане на цялото тяло: