Дара винаги успява да ни впечатли освен с гласа си и невероятна енергия, която носи, така и с визиите, които избира. Дрехите и гримът на Дара определено отразяват вътрешния й свят, който изглежда шарен, щур и свободен. Избрахме десет от най-зашеметяващите визии на младата певица, която е и един от звездните треньори в единадесетия сезон на „Гласът на България“.

1. Грим като за Грами

Визията на Дара в „Гласът на България“ е достойна за наградите Грами.

Снимка: instagram.com

Певицата носи рокля със сребърни и жълти пайети, а елегантната издължена очна линия е допълнена с блясък отгоре, който кара певицата да сияе още повече. Можем само да възкликнем „Невероятна е“.

2. Горска фея

Във видеоклипа на песента си „Змия“ един от образите, в който се превъплъщава Дара, е на горска фея.

Снимка: instagram.com

С нежни сенки в розови тонове, певицата сякаш е излязла от някоя приказка. Веджите й включително са боядисани в розово, което допринася още повече за ефекта. А маникюрът на Дара за клипа също е на горска тематика.

3. Като богиня

„За теб ще съм богиня“ както пее Дара в песента си „Богиня“ определено отговаря на дефиницията ни за този грим. Нежен и същевременно ефирен – бежово и бяло се преливат, а очната линия, която й е запазена марка допълва екзотичния й поглед. Дара наистина е като богиня!

Снимка: instagram.com

 

4. В есенни тонове

Изглежда, че чаровната певица вече е на есенна вълна.

На последната снимка, която тя публикува в Instagram, е облечена с космато яке, а гримът, на който е заложила е бляскави сенки в есенни бежови тонове. С очна линия, разбира се, и маникюр в цвят бурдо.

5. Перлите не са само за врата

Екстравагантността не е чужда на Дара. А ние винаги приветстваме с радост колко разчупена е тя в своите визии и тайничко си мечтаем да имаме нейната смелост в модните си избори. Певицата ни доказва, че перлите не са бижута само за врата, ръцете или ушите ни.

Снимка: instagram.com

Тя ни показва как те могат да паснат перфектно и на очите ни, или по-точно над очите ни. Дебела черна очна линия с перли над клепачите – феноменална комбинация. А перленият маникюр, който е много актуален тази година, е перфектният завършек.

6. Фестивален грим

Дара умее да се превъплъщава в най-различни образи. Не мислим, че има роля и визия, която да й се опрат. За един от музикалните фестивали, които се провеждат в България, певицата е избрала да бъде орхидея. Бялата спирала е в контраст с грима в жълто и цикламено.

7. В духа на Коледа

Празниците са чудесен повод да изберем по-бляскава визия. Не че Дара се нуждае от причина, за да ни покаже зашеметяваща визия. Но нейната интерпретация на коледен грим определено ни впечатли.

Снимка: instagram.com

Цветовете, които певицата е избрала, са традиционните за празника – червено и бяло. Но очната е линия е допълнена от втора такава над сенките. А подчертаните й мигли наподобяват очите на кукла.

8. Разчупена очна линия

Певицата има екзотично излъчване, а формата на очите й – леко дръпнати, винаги приковават вниманието. Очната линия се е превърнала в почерка на Дара. Толкова да й приляга, а знаем, че за жалост не на всеки отива. Но и самата Дара знае как да подчертае очите с очната линия.

 „Обичам да си играя с очни линии и нервите си - любимо хоби“, признава под поста певицата.

9. Сияние

Снимка: instagram.com

Една от най-любимите ни визии определено е тази, в която има блясък, съчетан с очна линия. Премреженият поглед на Дара допълва перфектно тази визия. Издължената очна линия внася доза загадъчност. Бляскавите сенки определено са акцентът в тази визия, затова червило в по-неутрални тонове като бежовите, е точният завършек.

10. Огън жена

Снимка: instagram.com

Не мислим, че има цвят, който да не отива на екзотичната певица. Но, ако трябва да посочим, кои й отиват най-много, оранжевото определено ще е в селекцията. Започнахме с визията на Дара от старта на единадесетия сезон на „Гласът на България“, затова смятаме да затворим композиционната рамка със зашеметяващите визии на певицата с тази от финала на миналия сезон.

Дара е огън жена и го е доказала, а грим в цветовете на тази стихия й приляга превъзходно. Оранжеви сенки с брокат, кафяво червило, което да подчертае устните и черна очна линия.

Певицата никога не изневеря на стила си и винаги е смела във външния си вид. Тепърва предстои да видим с какви нови визии ще ни изненада певицата в „Гласът на България“.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK