„Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен-изненада. Изненада не само за вас, но и за целия ми екип. “Само мой” е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с когото преди броени дни официално се сгодихме. Call me lil miss fiancé“ – съобщи преди минути DARA.

Снимка: Instagram.com/darnadude/

„Хиляди благодарности на Robi Official Music, който финализира песента за броени часове, на страхотния ми екип от Virginia Records, който реагира светкавично и направи премиерата възможна. “Само мой” е поздрав за всички мои фенове, които си пожелаха “любовна песен” за 14 февруари” – пояснява 25-годишната певица. 

Снимка: bTV Media Group

DARA е една от 16-те популярни личности от шоубизнеса, културата и спорта, които ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат зрителите пред екраните в най-бляскавия и магнетичен световен танцов формат „Dancing Stars“.

Шоуто започва на 20 февруари от 20:00 ч. по bTV.

DARA е родена на 9 септември 1998 г. във Варна. Завършва Националното училище по изкуствата „Добри Христов“.

През 2021 г. тя става треньор в осмия сезон на „Гласът на България“ по bTV, което я прави най-младият треньор в историята на музикалното риалити.

Певицата не разкрива много детайли за личния си живот. 

Феновете й реагираха емоционално на новата песен. 

През април 2023 г. тя сподели пред bTV, че е била на 35-дневно турне в САЩ и Канада без приятеля си, защото „човекът си има работа, не ми е кукла“.

„Ервин е доктор. Освен следващия път да дойде като личен лекар“ – коментира тогава DARA. 

Снимката с годежен пръстен събра над 20 000 харесвания само за 1 ден. Хубавата новина й честитиха много от известните личности в България, след които Жаклин Таракчи. Мила Робърт и др.  

Новата песен все още си няма клип, а през цялото време се вижда тази снимка. Някои от феновете на DARА коментираха, че това е най-хубавата й песен до момента.