Зейнеб Маджурова и Стоян Балевски са заедно вече около 13 години и имат 3 дъщери. Две от тях са близначки, като интересното е, че Балевски също има брат близнак.

„Аз съм една от най-контролиращите майки“, призна Зейнеб в „Преди обед“ по bTV. „Аз не си давам времето с децата“, каза тя. Момичетата спят и ядат по точен час. Когато родителите на Зейнеб й помагат в грижите за децата, те винаги й пишат съобщения по телефона за това какво правят момичетата.

С първото дете всичко е било в крайности, но постепенно Зейнеб отпуска контрола за дребните неща. Сутрините на многодетната майка минават по различен начин, тъй като телевизионната рутина не присъства в ежедневието й вече 2 години. Тя планира скоро да се завърне на телевизионния екран.

Никой от семейството на Зейнеб не знае за това, че тя е бременна с близначки чак до 7-ия месец. „У мен живеят два близнака – на наспаната и тази, която не се е наспала“, сподели Зейнеб. Тя благодари на мъжът до нея за търпението, особено през последната година. 

                                                                                                                                                                            „Страхувам се от определението за следродилна депресия“, призна многодетната майка. „При мен настъпи след натрупването за безсъние“, добави тя.

Емануела Толева и семейството й са едни от най-близките хора до Зейнеб. Заедно посрещат Новата година и то без децата, въпреки че и двете са много контролиращи майки. Вижте как Емануела изненада телевизионното лице във видеото по-горе.