Майчинският живот с новородено никак не е лесен – това го знае всяка жена от първо лице, която е гушнала своята топка щастие и се е отдала на грижи за пеленачето.

Измежду всички памперси, хранения и преобувания в един момент майката трябва да започне да мисли и за себе си – как да се чувства добре по всички възможни начини – за своята визия, физическото си състояние, както и менталното. Това невинаги е лесна задача, но пък резултатите могат да бъдат наистина вдъхновяващи.

Обръщаме внимание на това как изглеждат българските звезди, които съвсем скоро родиха – Джулиана Гани, Мона Гочев, Нора Шопова, Цвети Пиронкова и Зейнеб Маджурова.

Само преди по-малко от 2 месеца Джулиана Гани стана майка за втори път, а преди дни блондинката показа секси тяло по бански. Тя и партньорът й Теодор Гецов, който е баща на второто й дете Кай, са в Сицилия, където се радват на слънчево време, яхти и изискани ресторанти.

 

В началото на годината с второ дете се сдоби и актрисата Мона Гочев.

Тя стана мама на малката Леа и напоследък ни прави често съпричастни, както с предизвикателствата, така и със сладките моменти от живота й с 2 деца. Една от последните снимки в Инстаграм профила й ни води на разходка в малкото „моменти, в които цари разбирателство“. 30-годишната актриса изглежда чудесно в дънки и черна блуза с интересен акцент на деколтето.

Нора Шопова е следващата дама в нашия списък, която се е отдала на малкото си съкровище.

Вихрен проплака през ноември миналата година и е първо дете за тв водещата, която споделя колко е просто щастието – „разходка в пролетно време, безалкохолна бира и спящо бебе”. Междувременно не можем да не отбележим в каква страхотна форма е мама Нора.


В средата на септември водещата на bTV Зейнеб Маджурова стана майка на близначки.

Малките Василиа и София се родиха в началото на деветия месец от бременността ѝ с идеално тегло 2700 грама. Имат и кака, която е на 3 години. От Инстаграм профила на водещата виждаме, че социалният й живот е богат напоследък, изпълнен с пътувания и работни ангажименти. Забелязахме и тази снимка с бляскавата визия и звездните обеци – страхотно изглежда за мама на 3 деца, нали?

Първата българка достигнала до полуфинал на „Уимбълдън“ в момента покорява други върхове различни от тези в спорта – майчинските. Цвети Пиронкова роди второто си дете в средата на миналата година. И наистина смеем да твърдим, че изглежда страхотно – все пак спортистът си е спортист! Последната й снимка в Инстаграм е уау!