За любовта няма спирачки. Затова и при нея, както и на война, няма нищо забранено, стига и двамата партньори да са съгласни. Удоволствието от секса обаче е различно във времето. Също като виното, което отлежава и променя вкуса си с възрастта, секс позите и насладата, които те дават, са различни през годините.

20+
Сексът на 20 години е експериментаторски. Точно това е времето, в което опитвате много нови неща. Именно с опита успяваме да разберем какво ни доставя удоволствие и какво не. Независимо колко сте смели обаче, винаги поставяйте на първо място безопаснотта.

Ездачка
Поза, при която мъжът ляга по гръб на леглото, а жената е върху него, обгръщайки с крака торса му. При тази поза тя контролира скоростта и бързината на движенията. Има добро проникване, което гарантира максимално удоволствие. От друга страна, тук жената е активната страна. Което предполага тя да е заредена с много енергия и гъвкавост.Нагоре, нагоре
Освен мъж с добра физика, за тази поза ще ви бъде нужна и стена за опора. Мъжът трябва да приклекне, жената да го обгърне с крака през кръста и изпъвайки крака, той да проникне в нея. Позата определено изисква сила и издръжливост, но е толкова забавна, че задължително трябва да се пробва поне веднъж.

 

30+
На тази възраст жената обилкновено има семейство и жонглира с кариерата в работата и децата вкъщи. Може да ви остава по-малко време за секс, но това означава, че всеки път трябва да го правите незабравим. Жената вече добре знае какво харесва и какво точно трябва да направи, за да получи удоволствие.

Каубойка на обратно
Нека мъжът легне по гръб на леглото и свие краката си в коленете. Жената сяда върху му с гръб към него. Коленете му служат за опора. Тази поза й позволява да има контрол над движенията, а същевременно ръцете и на двамата са свободни за доставяне на допълнително удоволствие.Мръсница - чистница
Докато перете дрехите (най-вече когато пералнята е в режим на центрофугиране), качете се върху нея и разкрачете широко крака. Позволете на партньора си да проникне дълбоко във вас и се оставете неговите движения и вибрациите на машината да ви отведат до връхната точка на екстаза.