.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

4 признака, че си забравила напълно бившия

Анна Тодорова | преди 5 години
Кога бившият вече не е фактор

Отношенията между мъжа и жената са сложни или просто ние ги правим толкова трудни. Когато една връзка приключи изведнъж е много трудно и за двете страни да продължи напред.

Ето признаците, по които можеш да разбереш, че бившият е тотално зачеркнат от съзнанието ти:

1) Когато чуеш името му или го видиш не изтръпваш като преди

лъжи - 6

Няма ги вече пеперудите в стомаха, странното чувство, когато се засечета на парти или когато приятелите ти споменат името му пред теб.

2) Когато престанеш да качваш снимки във Фесбук, за да го дразниш

двойка - 1

Когато качваш снимки във фейсбук, за да види какво е изпуснал, колко си щастлива без него, как се забавяваш по клубовете и колко снимки с мъже имаш... това е съвсем ясен знак, че още ти пука за него. 

3) Не изпитваш ревност от новата му приятелка, а се радваш искрено за него

мъж

Колко жени биха се радвали съвсем искрено от новата приятелка на бившия си без да говорят обиди по неин адрес? Много малко! Нима вие не сте използвали думите: "дебела е", "аз съм по- красива" и "облича се ужасно".

4) Успяли сте да си останете приятели

вечеря

Едва, когато сте запазили уважението по между си, тогава е сигурно, че си го забравила и го приемаш като твои приятел. Когато сте се изтрили от контактите или Фейсбук означава, че поне един от двамата още изпитва някакви чувства. Безразличието също е фактор, че си го забравила, но преди всичко сме хора и всеки заслужава прошка, така че, мили момичета дайте я.

канадска
Приятелка или предателка?Как един приятел се превръща в качествен предател

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите