.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Casa OE: приказка за две къщи

| преди 2 години
Снимка: José Hevia
Вила за почивка в испанската провинция от Fake Industries Architectural Agonism

Архитектурно студио Fake Industries Architectural Agonism впечатлява приятно с един от последните си проекти – Casa OE. Вилата за почивните дни заема разгърната площ площ от 330 кв.м., разположена е в испанската провинция и комбинира две къщи в една.

Накратко, желанието на клиентите към архитектите е било идеен проект за лятна къща, както и местенце, където да прекарват по-студените зимни месеци.

В резултат на това, при проектирането на конструкцията, е заложена открита тераса към партерния етаж, а по-горното ниво е били вдъхновено от емблематичния проект "Maison Jaoul" на френския гений в архитектурата и дизайна Льо Корбюзие.

От студиото споделят, че клиентите са искали къща две-в-едно, така че да могат да се местят в зависимост от настроението си от едната половина в другата.

Понеже стопаните не обичали да прекарват ваканциите си в изтощителни пътувания, предпочитали да сменят само етажите на вилата, докато са в почивка.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите