.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Snapchat е новото модно вдъхновение

| преди 2 години
Снимка: Getty Images
В новата колекция на Desigual

Седмиците на модата съвсем не без причина са най-значимите събития в модните среди. Там се твори истинско изкуство. Виждаме еднакви тенденции, пречупени през толкова индивидуална призма, че се превръщат в коренно различни. Въпреки, че тези събития са съсредоточени най-главно върху дрехите, не можем да останем безучастни към всички останали детайли от дефилетата. А именно - аксесоари, грим, прически. 

Седмицата на модата в Ню Йорк за сезон пролет 2017 засега е просто приключение. Виждаме такова разнообразие, че ни се завива свят. Само че замайването ни е от онова, хубавото. Но най-главозамайващо ни подейства бранда Desigual, които на своето дефиле проявиха истинска креативност. И ако на вдъхновението гледате с подозрение, помислете пак. Защото вдъхновение може да бъде абсолютно всичко. А вече и мобилните приложения и социални мрежи. Като Snapchat. 

Гримът и косите на моделите на Desigual бяха вдъхновени именно от там. Ние ги подбрахме, събрахме ги в галерия и ви ги даваме готови, за да ахнете и вие. Чудим се кого повече да аплодираме - гримьорите, дизайнерите, стилистите... За по-сигурно - всичко. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите