.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Този ваканционен остров наистина е само за вас, персоналът е на съседното парче земя!

LadyZone.bg | преди 3 седмици
Снимка: Gladden Private Island
Когато напуска острова, персоналът натиска един бутон и малка лампичка във вилата ви подсказва, че отново сте сами

Писна ли ви да се тъпчете в големи жилищни блокове? Началото на учебната година изнерви ли ви? Уморихте ли се да правите лютеница? Тогава вземете бърз кредит (може и бавен) и тръгвайте към частния остров Gladden.

Единственият проблем е, че е малко далеч – в Белиз (5 пъти по-малка държавица от България, намираща се до Мексико и Гватемала), но винаги можете да вземете потребителски кредит, за да не пътувате със сал дотам.

Вилата на карибския остров струва 3400 долара на ден (ол-инклузив) и приема до четири гости (за четирима цената е 4000 долара), като достъпът до него е чрез хеликоптер. Полетът от континенталната част е само 35 минути. Островът трябва да се наеме за най-малко четири нощи.

Най-впечатляващото е, че персоналът (готвач, масажист, маникюристка, чистачи и прочие) се намира на съседното островче и идва само когато вие пожелаете. Когато напуска острова, персоналът натиска един бутон и малка лампичка във вилата ви подсказва, че отново сте сами.

Този остров наистина е само за вас, персоналът е на съседното парче земя
Снимка: Gladden Private Island
Този остров наистина е само за вас, персоналът е на съседното парче земя
Снимка: Gladden Private Island
Работата на този инфлуенсър е да спи в луксозни хотели по целия свят35-годишният лондончанин Алекс Шанън е намерил работата мечта!
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите