.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Панама - страната на красивите бегачи

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: Деница Томова
Вижте разходката ми до екзотичните Панама и Коста Рика.

Приключението, наречено "Панама и Коста Рика", ми остави прекрасни спомени. Когато жена пътува сама до онази част на света, в която мъжете са непоправимо галантни, въпросите от рода на "Имаш ли гадже?", "Защо хубавица като теб пътува сама?" и "Как те пуска приятелят ти тук?" са много чести.

Заради часовата разлика първото ми утро в Панама започна към 5 часа сутринта, затова в 6 ч. вече бях навън. По това време навсякъде кипеше живот. Особено по крайбрежната алея, наречена Синта Костера, която е дълга 4 километра и свързва старата част на града с огромните небостъргачи в по-новата част на Панама. По тази 4-километрова алея има лента за велосипедисти, тревна площ с палми и лента за тичане и разходки, както и пейки, на които спортуващите да отдъхнат.

Докато стигна до старата част, слънцето вече е изгряло, а по пътя в главата ми непрекъснато звучи "Боже, колко красиви мъже!" Бегачите по Синта Костера няма как да оставят една жена безразлична. Аз обикновено не обръщам внимание на хората, които минават покрай мен. Мога спокойно да пропусна дори Брад Пит и Анджелина Джоли, без да разбера. Но в Панама почти всеки тичащ ме поздравяваше с "Добро утро". Е, няма как да не погледнеш някой, който те поздравява с усмивка и прави денят ти по-хубав. И ако някой случаен минувач пожелава добро утро в България, вероятно ще го гледаме с недоверие, но в Латинска Америка тези поздрави звучат повече от нормално. И жените са усмихнати и в добро настроение. Разбира се, всичко е въпрос на темперамент, но в страни като Панама и Коста Рика, където почти целогодишно е лято, доброто настроение е неразделна част от живота.

Единия ден исках да разбера далече ли е рибният пазар от мястото, където се намирах. Видях полицай, спрях го и го попитах. А той ми отговори така: "Не е далеч, на около пет минути пеша оттук е, любов моя". Едва ли всеки ден полицай ви нарича "любов моя".

В друг случай, този път в Сан Хосе – столицата на Коста Рика, попитах жена как да стигна до театъра, а тя ми каза: "Върви само направо, красавице!" На мен такива непоискани и спонтанни комплименти ми се отразяват чудесно. Не знам дали има нещо общо със зодията ми (вероятно фактът, че съм лъв, ме прави особено податлива на комплименти :-). Но съм сигурна, че няма жена, която да не се ласкае от комплименти, независимо от зодията. Затова и престоят в Латинска Америка винаги ме зарежда много положително.

Предлагам ви да се "разходите" в Панама и Коста Рика с моята галерия.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите