.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сериен плетач на пуловери обикаля света и се снима с тях

LadyZone.bg | преди 2 години
Сам Барски има вече 103 пуловера

Обикновено хората първо посещават някоя туристическа забележителност и тогава си купуват нещо за спомен от пътуването. Някоя джунджурийка, която в много случаи е кичозна и непотребна, но покупката й е като жертвоприношение пред олтара на съотвената кула, сграда, мост или град.

Е, Сам Барски прави обратното. Той първо жертва част от личното си време, за да изплете пуловер с въпросната туристическа забележителност, и едва тогава я посещава, облечен с тематичната дреха.

„Започнах да плета през март 1999 г.” – споделя Барски пред сайта Mashable. Днес той има 103 пуловера с Айфеловата кула, Стоунхендж, Таймс Скуеър и много други емблематични места. Някои от мотивите дори не са свързани с туристически дестинации, като например поляната пред дома му с „хелоуински” тикви. Респект!

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите