.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Цвети Разложка организира грандиозен моден конкурс

LadyZone.bg | преди 3 години
Участие на „Lady Universe 2016” ще вземат красавици, посветили се на хуманитарни и благотворителни каузи

Модният мениджър и модел Цвети Разложка организира бляскав моден конкурс у нас под надслов "Lady Universe 2016".

Грандиозното събитие ще се състои в зала „София” на столичния хотел "Маринела". Съорганизатор е "359 Model and Talent" – агенцията, нашумяла в модните среди с организирането на първата модна седмица в София – Sofia Fashion Week. Идеята на организаторите е да покажат, че България е достойна дестинация за среща на красотата, женствеността и таланта.

В надпреварата ще вземат участие красавици от 20 държави на възраст между 18 и 26 години. Сред страните, потвърдили участие в конкурса, са Германия, Азербайджан, Гърция, Македония, Мароко, Молдова, Черна гора, Палестина, Португалия, Русия, Сърбия, Украйна и Япония.

Условията на конкурса са дамите да не са омъжени, да имат позиция в общството и да са посветени на социални дейности и на благотворителни и хуманитарни каузи. Сред отбраните гости, които ще аплодират участничките, са поканени представители от дипломатическия корпус и бизнес средите.

Момичетата ще пристигнат в столицата на 8 февруари, а времето до финалната вечер, когато ще се проведе официалния конкурс - 12 февруари, ще бъде изпълнено с множество събития и благотворителни инициативи, срещи, фотосесии, репетиции и срещи с медиите.

Освен с короната, победителката на "Lady Universe 2016" ще бъде удостоена със солидна парична сума и ще стане лице на благородната инициатива на конкурса.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите