.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

15 уникални маси с атрактивен дизайн

boredpanda.com | преди 4 години
Снимка: boredpanda.com
Произведения на изкуството, които доказват, че човешкото въображение не познава граници

Едва ли много хора биха мога да се похвалят с притежанието на подобни произведения на изкуството, създадени не само с практическа цел, но и за наслада на окото. Определено си струва обаче всички ние да им отделим няколко минути от времето си и, макар и на картинка, да се насладим на прекрасния им атрактивен дизайн.

14 тенденции в интериора, за които да се оглеждате през 2014 г.Кои са последните тенденции, които да направят всичко вкъщи модерно и стилно?

Тези творби доказват, че човешкото въображение не познава граници. Освен с фантазията и красотата си, някои от тях могат да се похвалят с повече от една функция. Например да предложат уютно кътче за сладка дрямка на котето ви. Други пък директно ви пренасят на пикник върху истинска трева. На трети пък може блажено да се полюлеете…

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите