.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

15 уникални животни от балони, доказващи таланта на Масами Мацумото

Даяна Петкова | преди 2 години
Снимка: Masayoshi Matsumoto
Някои от моделите отнемат по 6 часа на японския майстор за създаването им

Масами Мацумото създава невероятни произведения на изкуството от цветни балони, които радват не само децата, но и възрастни. Неговите творчески конструкции се фокусират предимно върху сухоземни животни, насекоми и морски видове.

За да пресъздаде естетиката на живота им в естествена среда, японският артист често позиционира съществата в характерната им поза – кобра, която стои нащрек или гибон, висящ от дървото.

Артистичната колекция от балони показва необятните възможности на традиционния занаят и разкрива богатото въображение и вложен труд на Мацумото, който отделя по два часа за всеки модел от балони, а за по-детайлните – около шест часа.

Най-впечатляващият факт за тях, е, че конструкциите са създадени само с балони – без каквито и да е други допълнителни материали като тиксо или маркери. Разгледайте в галерията по-горе някой от най-впечатляващите произведения на Мацумото, както и повече от уникалното му творчество в Инстаграм.

 

Публикация, споделена от Masayoshi Matsumoto (@isopresso_balloon) на

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите