.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Всички искаме да носим такъв маникюр

LadyZone.bg | преди 3 години
#Lulu Frost есен 2016 Снимка: Press office
...забелязан, харесан и желан след като го видяхме в рамките на седмицата на модата в Ню Йорк

По време на световните седмици на модата имаме възможността да се натъкнем на десетки интересни модни предложения, с които да обогатяваме и подчертаваме, ден след ден, своя индивидуален стил. 

Харесваме дреха оттук, прическа оттам, а този маникюр ни харесва! Да, днес ще говорим за красотата на нашите и ръце и как да ги превърнем в модно творение за следващите няколко месеца. 

През седмицата имахме уникалната възможност да се докоснем до красивия свят на стилистите-гримьори и козметици, които по време на модните дефилета се грижа за онези малки детайли, които малцина забелязват, но ние ги видяхме. 

Съвременните дизайнери са много повече от "шивачи", както повечето хора биха казали. Те са творци, визионери, чиито виждания за света са обогатени от желанието им да придават красота на сивота ежедневие. Те успяват. С всеки следващ сезон дизайнерите представят най-ярките си идеи на международните модни подиуми. 

Имаме удоволствието да ви представи четири изключителни визии, на които им предстои да обиколят света, но вие имате възможността да ги видите първо тук. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите