.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Discipline от Kerastase – строй се, преброй се косъм по косъм

LadyZone.bg | преди 5 години
Прима балерината на Болшой театър, Диана Вишнева е лице на новата серия на Керастаз Discipline
Революция, която внася ред и дисциплина в ежедневната грижа за непокорната коса

НОВО ИЗМЕРЕНИЕ НА ГРИЖА И КОНТРОЛ
Всичко започва с една забележителна машина – MoveHair, която позволява анализа на хиляди параметри на движението на косата и нейното изследване не само в 2Д перспектива, но и в едно ново измерение – нейното движение. След 7-годишнопроучване KÉRASTASE успя да постигне разбиране за красивото движение на косата и да създаде безпрецедентно решение, което издига косата в ново измерение на красотата. DISCIPLINE е създадена да опитоми дори и най-неуправляемата коса,като възстанови хармонията и красотата на грациозното й движение.
Това е нова услуга в салона, без неприятен мирис, без време на действие, без влияние върху цвета, без да променя структурата на косъма, която предлага дълготраен контрол без химическо третиране на косата.

DISCIPLINE също така е серия от луксозни продукти за употреба удома, които позволяват на жените да продължат изживяването и след посещението на салона.

ЕЖЕДНЕВНА ДИСЦИПЛИНА
Благодарение на активния комплекс МОРФО-КЕРАТИН™, DISCIPLINE действа едновременно на две нива: възстановява вътрешността и изглажда повърхността на косъма.
Възстановяване във вътрешността: фибрата е запълнена благодарение на аминокиселините, изгладена благодарение на пшеничен протеин, и заздравена благодарение на Серамид Р.
Действие на повърхността: Полимер с ефект „втора кожа“: Полира повърхността на косъма и има водоустойчив ефект срещу влагата.
Резултатът е мигновено подобряване на вида на косата още след първото използване. Косата е защитена от влагата, а ефектът продължава до 72 часа.

ПРОТОКОЛ DISCIPLINE В САЛОНА
Или 45-минутен балет в три стъпки: Измиване – грижа – текстуриране. Първата дълготрайна интензивна грижа за непокорна коса, без модифициране на структурата на косата и без никакво агресивно химическо третиране. Ефектът от Протокол DISCIPLINEсе запазва дори и след 5 измивания на косата. Протоколът включва измиване и нанасяне на два вида грижа, както и топлинно запечатване на ефекта и текстуриране с грижа-спрей без отмиване.

Разгледайте продуктите подробно в галерията ни горе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите