.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ясен Тодоров спечели първа награда във фотоконкурса на "Smithsonian"

Евгений Милов | преди 20 седмици
Снимка: Ясен Тодоров
Българският фотограф спечели първото място в категория "The American Experience"

Вече сме ви разказвали за таланта на Ясен Тодоров, който в спечели Голямата наградата във фотоконкурса на "National Geographic" за 2018 г. с изумителни въздушни снимки, които прави от самолет. 

Ясен Тодоров: Снимките ми показват или красотата на природата, или как хората я унищожаватИнтервю с българския фотограф, който спечели конкурса на "National Geographic" за 2018 г.

Поредното признание за българския фотограф този път идва от фотоконкурса на "Smithsonian Magazine", като негова снимка спечели първа награда в категория "The American Experience".

Кадърът е направен малко повече от месец след пожарите, опустошили Санта Роза в Калифорния през 2017 г., и започналият дълъг и болезнен процес по възстановяване на щетите от природния катаклизъм. 

Неслучайно снимката носи името "Болезнените последствия" (The Painful Aftermath).

Много хора не оцеляват по време на ужасните пожари в северната част на американския щат, а хиляди губят домовете си. Въздушната снимка е направена от самолет.

Видите всички 60 победители и финалисти в 16-ото издание на международния фотографски конкурс в сайта на "Smithsonian Magazine".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите