Тоалетът на Алекс, с който смая всички при появата си на кинофестивала във Венеция, е дело на бранд от Асеновград - Pembe Kenan. 

Роклята е категоричен представител на haute couture модата. Тя е в модерния цвят nude, като цялата бе обсипан с камъни. Изумителни бяха както отделните детайли, така и описващата тялото кройка. Роклята е била създадена специално за Александра Богданска и събитието. 

В стори във Фейсбук Богданска разкри, че в своя статия американското модно списание Evie я е обявила а за една от най-добре облечените на филмовия фестивал, наред с идола й от детството Бианка Балти и… Джордж Клуни и съпругата му Амал.

Снимка: Getty Images

29-годишната българка от Благоевград беше с прибрана отзад на опашка коса, а към аксесоарите бе добавила малък бял клъч и кокетни обеци.

Брандът Pembe Kenan се отличава с блясък и провокативни линии на роклите. Кройките им са изключителни, подчертаващи женствените извивки. 

Снимка: Getty Images

Освен в класическите черно и бяло, те работят с много сребристи, златисти и тъкани в телесни цветове.

Моделът и инфлуенсър Александра Богданска работи в изключителна близост с бранда през годините. Тя е един от най-предпочитаните модели от българските haute couture дизайнери.

С рокля на същата марка се появи Алекс Петканова и през май 2022, когато стана дама на абитуриентския бал на брат си.

Тоалетът й се състоеше от две части - прилепнало по тялото боди с дълъг ръкав и дълбоко V-образно деколте, съчетано с прозрачен панталон. Той беше обсипан с камъни, пришити по цялата му дължина.

 

През август 2020 г Преслава създаде смут и радост сред феновете си, появявайки се в сватбена рокля на същия бранд.

Тогава последователите й решиха, че тя се омъжва. Новината не се оказа вярна, но голямата истина беше фактът, че роклята й стоеше разкошно. Певицата позира с бяла рокля с бюстие, разкриващо загадъчно бюста й, обсипано с камъни и дантела. 

Още снимки разгледайте в Галерията. 

"Все по-малко искам да бъдат насочени към мен прожекторите" - ни сподели преди време в подкаста чаровната инфлуенсърка. Каква е причината - вижте във видеото