"В един момент той просто ми каза - "Повече не мога, пределът ми е достигнат и искам да се разведем". Това сподели през сълзи в студиото на "Търси се..." Алекс Богданска. 

Снимка: bTV Media Group

Любовта й става на парчета, но причината да продължи е само една - синът й. "Мама е най-добрата майка" - казва малкият Габриел. 

Каква е истината за развода им и как в момента разделят грижите за детето си.

"Случи се един шок за мен! Имам вина за това, защото не съм усетила индикация, че нещо му е липсвало."

"Аз бях решила, че Даниел е моят мъж, от него ще имам деца и това е завинаги. Не забелязвах фините нотки и промяната в характера."

"Няма трети човек - нито от моя страна, нито от негова страна"

Снимка: Getty Images

Алекс сподели, че е минала през различни емоции по време на раздялата - агресия, обвинения... Именно това я накарало и да тръгне на психолог.

Отношенията им в момента с Даниел Петканов определя като добри. За детето са установили т. нар. споделено родителство - една седмица Габриел е при майка си и след това една при баща си. 

Ваня Щерева, която е кръстница на Габриел, споделя, че именно Алекс я учи на "съвременни неща", като мода, грим и кое как се прави в социалните мрежи и др. 

"В случая няма виновни!" - коментира раздялата им известната певица. Единственото, което я съветва, е да бъдат в приятелски отношения с Даниел. 

Снимка: bTV Media Group

"Сърцето ми не е готово за нова любов. Не искам. Страх ме е. Аз горях в тази любов и изведнъж някой ме попари!" - категорична е Богданска. 

Нейна приятелка, която познава и най-тъмните й периоди, е Катя. Тя споделя, че най-трудният момент за Алекс според нея, е била първата им раздяла с Даниел. 

"Няма да забравя, когато ми звънна и ми каза - "Ще дойдеш ли да ме вземеш от психиатрията?"

Заради раздялата Алекс получава нервна криза и се озовава в здравното заведение. Тогава е едва на 20 години. Приятелката й буквално спира през 3 км, защото Алекс повръщала от нерви.  

"Замеряха й колата с яйца и домати. Гледаха я лошо, освиркваха я. Тя беше развила страхова невроза. Но тя е много борбена. Получи подкрепа от приятели, родители, брат й... Всички й говорихме много. Тя винаги се изправя, събира се, става и продължава"

Според нея между Александра и Даниел това наистина е краят.

Вижте участието на Алекс в "Малки разговори".Цялото предаване "Търси се..." гледайте на btvplus.bg.