Алекс и Дани Петканови гостуваха в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, за да разкажат за операциите, които направиха на носовете си. Те бяха представени от водещия като „двойката, която никой не може да води за носа“.

Защо избрахте Турция за операцията? Защото ви беше под носа ли?
Алекс:
Имахме нагледни примери и затова. Не играхме на сляпо. Направихме го, за да бъдем по-добри за самите себе си. С по-голямо самочувствие, по-уверени.

Снимка: Олег Попов

Кой НОСИ повече на болка?
Алекс:
Дани беше герой, макар че се съмнявах се в него. Раждала съм естествено и си викам: не може да боли повече от това. Аз тогава мислех, че умирам.
Дани:
Изобщо не болеше. От втория до четвъртия ден е най-големият дискомфорт просто защото не можеш да дишаш през устата и спиш полулегнал.
Алекс:
Отдавна съм си мислела как ще изглеждам без тази гърбичка на носа. Вкъщи без грим избягвах да се гледам в огледалото, все едно имах нещо мръсно на лицето. Сякаш на носа не му беше там мястото. Сега, като мина покрай огледалото, си викам „Ей, какво чисто лице! Колко съм нежна. Могла съм да бъда хубава“. Може да звучи смешно, но все едно ми падна камък от плещите.

Снимка: Олег Попов

Явно не изпитвате НОСталгия по старата ви визия.
Дани:
Брат, само ще ти кажа едно нещо – НОСим на шеги.
Знам, вие сте като колите от Горубляне – нов вНОС. Вашите носове са в устите на всички хора.
Дани:
Е, тогава трябваше да си оперирам друго.

Снимка: Олег Попов

Други новини НОСите ли ми?
Дани:
Актрисата Евелин Костова е новото попълнение в журито на „България търси талант“, където и аз имам участие. Катето Евро също е в журито, а кои са мъжете – и аз не знам.
Алекс:
В личен план сме готови за второ дете, можем скоро да започнем опити.

Целия разговор вижте във видеото горе.

През декември 2020 г. Алекс Петканова говори открито за всички свои корекции по тялото.

„Бях с много малки гърди, което е проблем за модел, който прави фотосесии на бански или бельо. Както се казва „стотинка под балатум“ – сподели тогава популярната тв водеща.

Повече по темата вижте тук: