На 27 септември 2014 г. Джордж и Амал Клуни си казаха "да" на грандиозна венецианска сватба, а осем години по-късно двойката празнува своята макова сватба. Събитие, което не пропуснаха да отпразнуват във вторник вечерта в Ню Йорк - двойката не остана незабелязана, като двамата бяха хванати за ръка.

Обикновено дискретна, през последните дни двойката се появява все по-често на публични места. На 22 септември двамата бяха забелязани на романтична разходка в Голямата ябълка. Няколко дни по-късно те бяха в Конституционната зала на DAR във Вашингтон, за да присъстват на беседите по история.

Освен това 61-годишният актьор имаше възможност да се срещне с Джулия Робъртс - неговата екранна партньорка във филма "Билет за рая".

Джордж Клуни не спря да прави комплименти на съпругата си в интервю пред Entertainment Tonight, което даде на 24 септември: "Вече осем години! Казаха, че няма да продължи дълго".

По отношение на 44-годишната си съпруга той добави: "Всичко в жена ми е почти магическо - мисля, че всеки е разбрал това, като я е виждал, слушал и чувал каузите, за които се бори. Тя няма лоша страна!" - заключава бащата на Александър и Ела, които са на 5 години, пише още БГНЕС.

Вижте как изглеждаше двойката през годините от снимките в галерията най-горе.