Джордж Клуни е отказал 35 млн. долара за един работен ден, за да направи реклама, пише "Пийпъл. Със съпругата му Амал са решили, че не си заслужава.

"Трябва да се уверим, че живеем живота си", казва Джордж Клуни за това, че избира проектите, за да може той и съпругата му Амал да прекарват повече време с децата си.

В интервю за "Гардиън" 60-годишният Клуни е попитан дали на този етап от живота си има "достатъчно пари". Тогава актьорът разкрива, че е отказал реклама на авиокомпания за 35 млн. долара, която е щяла да му отнеме един работен ден. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Беше свързана с държава, която, понякога е съмнителна, и затова си помислих: "Е, ако това ще ми отнеме една минута сън, не си заслужава".

През последните години той се занимава все по-малко с актьорска дейност.

"Като цяло просто няма толкова хубави роли - и, вижте, не ми се налага да играя. Със съпругата ми проведохме този разговор, когато през лятото навърших 60 години. Казахме си - и двамата обичаме това, което правим, но трябва да сме сигурни, че няма да се излагаме като глупаци. Така че част от това е просто да се уверим, че живеем живота си."

Клуни и Амал имат 4-годишни близнаци.