Eдин от най-известните актьори в света, Джордж Клуни, и съпругата му Амал винаги са в светлините на прожекторите. Но чудили ли сте се защо никога не показват лицата на децата си?

60-годишната звезда от "Спешно отделение" е решил ревностно да пази децата си Александър и Ела, за да не излага живота им на опасност, пише Hello magazine. Преди това актьорът написа отворено писмо до всички медии, в което ги помоли да не публикуват лицата на близнаците. Ела и Александър са вече на 4 години.

"Аз съм публична личност и приемам натрапчивите снимки като част от цената, която трябва да платя за това, че си върша работата. Но нашите деца не са поели такъв ангажимент." - акцентира той. 

Снимка: Getty Images

Друга причина е естеството на работата на съпругата му Амал Клуни.

Като адвокат по човешките права тя често работи по случаи с терористични групи. Ето защо семейството трябва да е изключително внимателно за своята безопасност. 

Снимка: Getty Images

Желанието на актьора е твърдо да защити децата си, ако някое издание си позволи да публикува снимка с  лицата им. 

"Никога не сме продавали снимка на децата си, не сме в социалните мрежи и никога не публикуваме техни снимки, защото това би поставило живота им в опасност." - обоснова решението си той. 

Джордж и Амал Клуни посрещнаха близнаците си през 2017 г., след като се ожениха 3 години по-рано. В интервю актьорът бе попитан дали съжалява, че има деца на по-късен етап в живота си.

На въпроса той отговори така:

"Има хора, чиято цел е да имат деца. Моята цел не беше такава. Не съм мислех, че животът ми ще е непълноценен, ако нямам деца. После срещнах Амал и разбрах, че животът ми всъщност е бил доста празен. След като се сдобихме с близнаците, осъзнах колко невероятно празен е бил. И знаете ли, те запълват всичко. Това го прави забавен."

Снимка: Getty Images/Guliver Photos