Няма никакво съмнение, че да бъдеш майка е трудно. Още по-трудно е, когато трябва да се грижиш за близнаци. Красивата и успяла съпруга на холивудския актьор Джордж Клуни обаче ни кара да си мислим, че няма нищо по-лесно от това да си майка на Ела и Александър.

Амал Клуни беше уловена от папараци, излизайки от хотел в Ню Йорк, носейки на ръце двете си деца. Стилна, свежа, усмихната и във видимо приветливо настроение, тя демонстрира непоколебим майчински дух. При това наоколо не се виждат никакви бавачки и детегледачки! Направо супер майка!

Това е една от малкото снимки на двете деца на Амал и Клуни, които съвсем скоро ще навършат година и половина. Техните родители ги пазят ревностно от прожекторите и фотообективите. Малкият Александър е одрал кожата на баща си, нали?

Освен несъмнено отдаден родител, Амал е и кралицата на трансформациите. Само часове преди излизането от хотела тя и Джордж Клуни присъстваха на 23-те годишни награди на Асоциацията на кореспондентите на ООН в Ню Йорк. За бляскавото събитие един от най-влиятелните адвокати в света, която винаги излъчва класа, бе заложила на ефирна вечерна рокля в бяло и синьо.