.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

14 момента, в които Джордж Клуни показа нежност и страст към Амал

LadyZone.bg | преди 50 седмици
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Красивият и обаятелен Джордж е казвал много пъти, че никога няма да се ожени, но една жена успя да открадне сърцето му. Винаги сме си мислели, че ако това се случи някой ден, то дамата на сърцето му ще е невероятна и също толкова обаятелна като него. Е, Амал наистина е такава – никога не е разчитала на славата на мъжа си, със собствена кариера и изградено име в правните среди, блестящ адвокат и не на последно място – красива жена, която е далеч от холивудските стереотипи за блясък, но изящна посвоему.

джордж клуни
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Двамата се срещат през 2013 година в къщата на Джордж на езерото Комо в Италия. Запознава ги техен общ приятел. Интересна подробност в началото на връзката им е, че агентът на Kлуни му се обажда и му казва, че има предчувствие, че той ще се ожени за тази жена.

джордж клуни
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Освен че това предчувствие се сбъдва, през юни 2017 година се раждат и плодовете на тяхната любов – близнаците Ела и Александър.

Джордж и Амал Клуни на романтична разходка из Сардиния. Но къде са близнаците?

В списъка със звездни гаджета на Джордж присъстват наистина известни имена, но никога не сме виждали актьорът да се отнася с някоя жена с подобна страст и отдаденост, както към Амал. Вижте 14 снимки, които доказват твърдението ни - гледа я влюбено сякаш никой не ги гледа, целува я на публични места, държи я за ръка, прегръща я, придържа я, за да не падна...

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите