Алекс Богданска със зашеметяваща визия на абитуриентския бал на брат си. 

Милан Богдански е завършил училище в Благоевград, а известната му сестра го придружи на бала. Красавицата не успя да скрие емоциите си. 

"Обичам те, братче мое! Пожелавам ти да си смел в постигането на мечтите си и попътен вятър!" - напиуса тя в Инстаграма си, където сподели няколко прекрасни кадъра. 

В "Търси се..." инфлуенсърката за първи път говори за развода си с Даниел Петканов. 

Баща й Милан я описа като "щастливо, мечтано и желано дете". Споделя, че до преди време са били много близки, но сега ангажиментите и разстоянието са ги раздалечили. 

"Трудно презижяхме това (раздялата). Бяхме втрещени! Радваме се, че от тази връзка излезе едно чудесно дете Габриел. Дани споделяше, че Алекс е толкова пълна с амбиции, че той остава на втори план. За Дани мога да кажа само положителни неща. Решиха да се разделят, но това е тяхно решение. Ние не сме се месили в тяхната връзка. Като цяло, аз не одобрявам раздялата!" - разказа баща й.

За абитуриентския бал на брат си Алекс избра впечатляващ прилепнал тоалет в сиво, който подчертаваше стегнатото й тяло. Панталонът беше с лека прозрачност, но толкова, колкото да загатне фигурата.

Брат й не бе заложил на строг костюм, а по-скоро на елегантна визия - риза в небесносиньо и кариран елек.

Мокър ефект за косата и подчертани очи допълваха визията на Алекс, с която тя успешно може да засенчи доста празнуващи абитуриентки.

Ваня Щерева, която е кръстница на сина на Алекс - Габриел, пожела на брат й на добър час. 

"Късмет и смели и умни избори" - добави тя към думите си. 

А ето и как са изглеждали Алекс и малкият и брат преди години и как сега.