Националният конкурс „Най-красива абитуриентка“ ще се проведе и тази година. За изминалите 15 години са се включвали стотици момичета от цялата страна, които споделят снимките от незабравимата нощ, прекарана с класа си, преди да поемат по нелекия път на живота. Миналата година се включиха рекорден брой ученички – над 1200.

Момичето, което се търси, е надарено с естествена красота, харизматично излъчване и забележителни качества. Организаторите от Dir.bg са подготвили страхотни награди както за победителката, така и за 20-те финалистки.

За да се включите, трябва да изпратите своите снимки от бала на фейсбук страницата „Конкурс за Най-красива абитуриентка“. Срокът за участие е 23 юни 2022 г. до 14:00 часа.

И както по традиция, младите дами ще бъдат оценявани от уважавано и обичано жури, което ще  бъде в следния състав: прекрасната и харизматична водеща на предаванията „COOLt” и „Геймър“ Натали Трифонова, която краси малкия екран с пленителната си усмивка; младата надежда на българското кино Филип Буков – носител на наградата „Андрей Баташов“, който бързо се превърна в един от секссимволите сред популярните господа у нас с участията си в хитовите сериали „Откраднат живот“ и „Татковци“. И не на последно място - талантливата и утвърдена актрисата, която е изиграла не една или две роли - Радина Кърджилова, пленила публиката не само със своята игра, но и очарование. Разбира се, към тях ще се присъедини и победителката от последното издание на конкурса  - Цветелина Джонова.

Пълните условия за участие прочетете тук.

Припомняме разговор и блиц с две от финалистките от миналата година:

Гостуване на двете момичета в "Малки разговори"

Идея за бала от дизайнерката Невена Николова