Двойници - това е терминът, който обикновено се използва за хора, които си приличат изключително много. Интересно е, нали?  Всеки от нас може да има свой двойник на този свят, дори и в света на известните личности. Някои от тях си приличат толкова много, че бихме могли да ги объркаме с близки роднини или с личности от историята. 

Момичетата от романтичното риалити „Ергенът“ също имат свои двойници - световноизвестни селебритита или пък звезди от сцената в България. Този изумителен феномен не се случва за пръв път. 

Припомнете си и на кои звездни личности приличаха момичетата от втори сезон на "Ергенът". 

А ето на кои извести жени приличат момичетата от „Ергенът“, трети сезон:

ВАЛЕРИЯ И ДЕВА КАСЕЛ

Валерия от "Ергенът" прави силно впечатление с къдравата си коса, плътни устни и кръгло лице. Заради тези черти приликата й с дъщерята на Моника Bелучи - Дева Касел, е наистина удивителна! Момичетата са приблизително на една и съща възраст, което още повече подчертава сходствата им. 

ПАМЕЛА И КАЙЛИ ДЖЕНЪР

Снимка: Instagram

Една от жените с най-много последователи в Instagram е Кайли Дженър. Между нея и Памела от „Ергенът“ има изключителна прилика. Във външния си вид и двете дами залагат много на силно подчертанияте мигли и овал на форма. Стилът им на обличане, както и начините, по които позират за снимки в социалните мрежи, също са сходни. Памела и Кайли си приличат изключително много и в моментите, в които Дженър е с тъмна коса. Припомняме, че тя често сменя прическа и цвят и може да бъде видяна както с боб със светлорусо, така и с коса на вълни в тъмната гама.

ЙОАНА И ДЖЕСИКА ЧАСТЕЙН

Снимка: Instagram

Носителката на "Оскар", която е не само талантлива, но и достатъчно самоуверена, за да покаже среден пръст в социалните мрежи - Джесика Частейн, прилича по външен вид на по-стеснителната Йоана. И макар да не са със сходни характери, чисто визуално двете имат много сходства. Откриваме прилики в начина, по който дамите носят косите си, формата на лицето си, челюстите и очите. 

БАРБАРА И ГЕРИ-НИКОЛ

Снимка: Instagram

Не може да отречете, че певицата, която през лятото на 2023 навърши 25 години – Гери-Никол, прилича на Барбара. И не говорим само за визия. Тук сходствата са и в стила на обличане, както и провокативното поведение. прилики откриваме и в начина им на изразяване и маниерите. Със сигурност може да видим силна визуална прилика.

КРИСТИНА И ПРИЯНКА ЧОПРА

Снимка: Instagram

Преди време индийската актриса Приянка Чопра си направи операция на носа с цел той да бъде по-тънък и фин. И макар корекцията да не е по рождение, именно заради нея приликата й с Кристина от "Ергенът" е доста голяма. Двете дами си приличат и по формата на устните.

ВАСКА И ДЖЕНА

Снимка: Instagram

Между българската певица Джена и Васка от "Ергенът" има голяма прилика. Можем да видим наистина голямо сходство и в телосложението на дамите. В лице двете също си приличат - и двете имат добре изразени скули и плътни устни.