Приянка Чопра разказва за неуспешната операция на лицето, която почти сложила край на кариерата й и я накарала да се почувства дълбоко депресирана.

Индийската актриса разказа за преживяното пред журналиста Хауърд Стърн. Всичко започнало преди около 20 години, когато млада актриса и победителка в конкурса Мис Свят 2000 потърсила помощта на хирург, за да отстрани полип в носа си.

Според Стърн лекарят е отишъл твърде далеч и е премахнал твърде много полипи, което е довело до разрушаване на носа – той е бил счупен. След операцията Приянка изглеждала съвсем различно, което довело до влошаване на психическото й здраве и проблеми в кариерата.

„Бях договорила големи проекти. Когато това се случи (операцията), лицето ми стана напълно различно и изпаднах в много дълбока депресия. Баща ми, също хирург, беше много разстроен от това и дори обвиняваше себе си за случилото се", спомня си Приянка.

"Сякаш килимът беше издърпан изпод краката ми. Бях изгонен от три филма", добави тя.

Актрисата дълго време не излизала от вкъщи, а баща й, който е вече покойник, я убедил да си направи още една операция - вече за корекция на носа.

„Бях ужасена от това, но той каза: „Ще бъда в стаята с теб.“ Хвана ръцете ми и ми помогна да си възвърна увереността“, спомня си актрисата.

Снимка: Getty Images

Режисьорът на Боливуд Анил Шарма предложил на Чопра поддържаща роля във филма, в който първоначално тя е била избрана за главна. Оттогава актрисата започва да работи в други проекти и кариерата й постепенно тръгва нагоре.

Днес Приянка Чопра е една от най-високоплатените актриси в Индия, спечелила е много филмови награди и успя да покори Холивуд. През 2023 г. на актрисата предстоят два нови филма - научно-фантастичният сериал "Цитаделата", където изигра главната роля в компанията на Ричард Мадън, и мелодрамата "Обичай себе си".

Вижте повече за Приянка Чопра в следващото видео: