Актрисата Приянка Чопра и съпругът й - поп музикантът Ник Джонас, бяха обявени за най-добре облечените звезди на 2019 г. от "People". За първи път в историята на списанието двойка споделя отличието за стил.

37-годишна Чопра, бивша носителка на короната "Мис Свят", която стана звезда в Холивуд и Боливуд, и 26-годишният Джонас оглавиха годишния списък на най-добре облечените знаменитости в света.

Еклектичният списък включва още актьора Били Портър и тенис звездата Серина Уилямс, редом с икони в стила като Дженифър Лопес, Лейди Гага и Селин Дион.

"За първи път виждаме мъж или двойка в челната десетка на класацията, да не говорим това те да са най-добре облечените звезди. Но наистина почувствах, че двамата го заслужават", заявява Андреа Лавинтал, директор "Стил и красота" в списанието.

Лавинтал похвали Приянка Чопра и Ник Джонас за това, че двамата предпочитат различни стилове и дизайнери, но винаги изглеждат добре заедно.

Приянка Чопра се омъжи за най-младия от тримата музиканти от "Джонас Брадърс" на сватбена церемония в Ню Делхи през декември 2018 г.

Пълният списък на най-добре облечените знаменитости в света можете да видите тук.