Първият епизод на "Ергенът" 3 поднесе голяма изненада не само за зрителите, но и за Алек Младенов. Между влизането на две момичета в риалитито камерата ни показа как човек от екипа подновява грима на младия бизнесмен.

Снимка: bTV Media Group

„Ние май с теб не сме се запознавали“ – попита Алек, а младото момиче отвърна „Не, аз съм Васка, приятно ми е!“.

Снимка: bTV Media Group

По-късно от екипа отново поискаха на терена да дойде гримьор.

Снимка: bTV Media Group

„По-спокоен ли си? Че ми изглеждаш малко вдървен. Не се притеснявай, счупи го този гипс“ – каза Васка на Алек, докато го гримира.

Снимка: bTV Media Group

„Лесно е да го чуеш, трудно е да го направиш“ – призна Ергенът.

Снимка: bTV Media Group

„Аз мога да ти покажа как се прави“ – каза Васка и бързо свали анцуга си, за да остане по рокля. Оказа се, че това е следващата участничка в риалитито.

Снимка: bTV Media Group

Васка Джурова е от Гоце Делчев, но живее в София. Следва фармация в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, като тази година ѝ предстои дипломиране.

Снимка: bTV Media Group

Носителка е на титлите „Мис София 2022“, „Кралица на София 2021“ и „Мис лято 2021“.

Снимка: bTV Media Group

Васка се възприема като пример за жена, която съчетава красота и интелект в едно. Няма приятелки, защото смята, че жените ѝ завиждат и злобата им към нея е безгранична. Предпочита да общува с мъже, тъй като те я разбират по-добре.

Снимка: bTV Media Group

Васка обича да се впуска в нови приключения и не се страхува да излиза от зоната си на комфорт. Признава, че е амбициозна и решителна. Васка не е жена, която един мъж може да контролира, тъй като македонският ѝ нрав не го позволява. Вижда се до човек, който има амбицията да се развива. Държи мъжът до нея да бъде искрен, лъчезарен, мил, добронамерен, забавен, търпелив и да показва любовта си с малки неща. Ако трябва да променя нещо в него, по-скоро би си тръгнала – щом не отговаря на критериите ѝ, значи не е нейният човек. Мечтае и силно вярва, че е възможно, след години търсене, точно в „Ергенът“ да намери своята сродна душа в лицето на Алек.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg