Всички сме флиртували и сме потъвали в мисли за определен човек, а понякога дори не осъзнаваме, че вече сме се влюбили до уши. Докато някои от зодиите са открити и уязвими в любовта, други пазят сърцето си в опит да се защитят.

  • Това лято аптеката идва при теб
  • 5 (научно доказани) причини защо морето е полезно за здравето
  • С кои храни да горим по-бързо мазнини през лятото?
  • Цвети Пиронкова в топ форма по бански! Избра Българското Черноморие за лятната си почивка
  • 10 причини Витоша да е топ дестинация за лятото (СНИМКИ)
  • Защо джапанките са вредни за краката ви?
  • Как да предпазим телефона си от прегряване в жегите
  • Овен, Лъв и още 2 зодии се влюбват изключително лесно
  • Как да спим по-добре през горещите летни нощи
  • Лято на екс: Микаела от "Ергенът" за мъжа, който се е качвал през прозореца, за да я види

Ето кои са зодиакалните знаци, които не могат да изживеят любовта токова лесно и романтично, според Collective world:

1. Риби

Снимка: Prince Lauder

 

Влюбвате се трудно, защото често обичате неправилните хора. Доверявате се преди да познавате достатъчно добре отсрещния. Често се влюбвате силно, патите си и това е причината, поради която след това не се отдавате изцяло. Рибите виждат най-доброто в хората и се надяват, че сърцата на всички са пълни с любов.

2. Рак

Снимка: Prince Lauder

Когато за първи път се запознавате с някого, сте сравнително затворени. Хората които навлязат в живота ви, е искат да си тръгват от него, защото умеете да се грижите за всички. Влюбвате се трудно, но ако го направите силно се надявате да продължи дълго.  

3. Везни

Влюбвате се трудно, защото не можете да се придържате към връзка, която не ви удовлетворява. Понякога се заблуждавате, че обичате хората, просто защото се страхувате да останете сами. Любовта не се състои в това да имаш с кого да бъдеш, а в това да избереш да бъдеш с някого, без когото не можеш да издържиш.

4. Близнаци

Снимка: Prince Lauder

Влюбвате се трудно, защото не попадате на много хора, с които да установите истинска връзка. Знаете, че истинската химия е рядкост, а когато я откриете, не искате да я изпуснете. Близнаците са нежни и любвеобилни и карат хората да изпитват определен вид топлина, която не усещат с никой друг.

5. Дева

Снимка: Prince Lauder

Вие често внимавате на кого давате сърцето си. Опитвате се да се сработите с хора, които може и да не го заслужават, защото искате един ден да откриете любов, която е истинска и трайна. Влюбвате се внимателно и предпазливо.