С някои зодии любовта е лесна и лека като песен - просто се случва. С други трябва да се борите, преди да стигнете до най-сериозните и дълбоки чувства. Защо така е това? 

1. Дева

Девите са може би най-самостоятелните от всички зодиакални знаци. Те подхождат към повечето взаимоотношения аналитично. Дори и да не е умишлено, Девите автоматично държат повечето хора на разстояние от себе си, докато не се уверят, че могат да им се доверят. Те не са най-лесните хора за обичане. За да може Девата да обича някого, тя трябва да свали стените си и да се отвори, което не е в природата ѝ. Щом обаче веднъж го направят, те са невероятни партньори. Определено обаче им отнема известно време, за да стигнат дотам.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

2. Скорпион

Скорпионите са царете на това да не знаят какво искат. Те постоянно се колебаят между горещото и студеното и това ги прави наистина трудни за емоционално общуване. Скорпионът може да бъде изключително изтощителен партньор. Заради това често влиза и излиза от връзки. Докато Скорпионът не узрее емоционално, той просто не е готов за истинска връзка.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

3. Стрелец

Няма знак в зодиака, който да е по-предизвикателен, импулсивен и разсеян от Стрелеца. В някои отношения това ги прави много вълнуващи партньори и с когото и да са, никога няма да му е скучно. Но от друга страна, това ги прави почти невъзможни за влизане в сериозна връзка. Те постоянно преследват следващото нещо - следващото приключение, следващия прилив на адреналин. Не могат да бъдат спокойни. А това не е много благоприятно за връзките им. Стрелецът ще се почувства удовлетворен само когато намери човек, който не просто го преследва, а тича редом с него.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

4. Водолей

Водолеите по природа са сдържани, затворени хора. Те не са склонни да се отварят и да допускат хора до себе си. Може да бъде наистина трудно да се комуникира с Водолей, който поддържа дистанция нарочно. Водолеите се нуждаят от човек, на когото наистина могат да се доверят и с когото да се чувстват комфортно. Ако си позволят да бъдат уязвими, ще се отпуснат и може дори да се влюбят.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

5. Козирог

Козирозите са пример за практичност, ефективност и упоритата работа. Макар че това ги прави изключително надеждни служители или колеги, то може да означава също, че подхождат към всяка връзка като към бизнес сделка. Никой от партньорите не иска да се чувства така, сякаш го оглеждат и претеглят в списък "за" и "против". Козирогът трябва да се научи да се доверява на сърцето си толкова, колкото и на главата си, за да намери истинска, трайна любов.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

6. Близнаци

Близнаците имат репутацията на нерешителни и прекалено емоционални хора. Макар че до известна степен това е вярно и може да направи общуването с тях уморително, то също така означава, че те обичат с цялото си сърце и се доверяват изцяло на това, което чувстват. Когато Близнаците обичат, те се впускат изцяло в това. Те не задържат нищо и дават всичко от себе си на партньора си. Това може да бъде дори плашещо. 

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

7. Лъв