В търсенето на истинската, дълбока, страстна и изпепеляващ любов, всъщност затъваме в грешки. За да предизвикате пълната отдаденост на един мъж, трябва да спрете да използвате всички погрешни начини, които според повечето жени помагат за любовта, твърди Рори Райе, треньор по взаимоотношения и консултант по кризисни ситуации. 

Според нея грешните похвати, които жените използват, водят само до това, че се оказват с мъж до себе си, който е

  • приятел
  • играч
  • мъж за една нощ

Грешка №1: Логическият път (MIND)

Вие буквално блестите с ум по време на разговор и забелязвате, че имате много общи теми. Впечатлявате мъжа и го карате да се наслаждава на компанията ви. Но може да се почувствате разочаровани да научите, че той не изпитва никакви чувства въпреки това разбирателство. Просто липсва химия!

Снимка: iStock

Точно това е резултатът, когато се опитвате да се свържете с един мъж чрез ума му. Той не ЧУВСТВА нищо!

Да, той може да се "наслаждава на това да бъде с вас", но просто никога не ви докосва и не есте свързани в емоционален смисъл. Той никога не би се почувства така, сякаш е на път да изгуби контрол над себе си и да се влюби. Във ваше лице е намерил по-скоро бизнес партньор, отколкото любов. 

Грешка №2: Физически път (тяло)

Много жени си мислят, че мъжете не се привързват чрез секс, дори и той да е страхотен. На всички ни е внушена идеята, че жена, която обича секса и е добра в леглото, е ВСИЧКО ВАЖНО за един мъж. Това е само малка част от цялата картина за него.

Единственото, което ще получите, ако давате тялото си и наблягате само на секс, е партньор за секс, в никакъв случай не не партньор, не гадже и не съпруг. Рискувате да завършите с разбито сърце, защото ще се привържете, а той така и няма да поиска нищо "истинско" с вас.

Грешка №3: Духовният път (SPIRIT)

Много жени които ценят духовните си убеждения и искат да бъдат с мъж, който СПОДЕЛЯ техните ценности и духовен интерес. Тези наклонности създават риск създаденото заради тях приятелство да се обърка с връзка. Това, че ви интересуват едни и същи неща, не очзначава, че ще имате страстна и емоционална връзка. Единственото, което ще ви донесе, е сериозно приятелство. Той ще разказва на всички каква страхотна жена сте, но няма да ви сънува нощ след нощ или да копнее да ви държи в прегръдките си.

 

За да се свържете със сърцето на един мъж, така че той да почувства, че иска да бъде с вас, да ви обожава и да ви обича така, както заслужавате, първо трябва да почувства сърцето ви.

 

Щом той усети вашето сърце, ще отвори и своето. Създавайки връзка между сърцата си, ще можете да покажете най-женствената и автентична част от вас.

Повечето жени вярват в лъжата, че "мъжете не обичат емоциите". Но истината е, че на мъжете също им харесва да бъдат емоционални и да показват чувствата си. Правят го обаче само с правилния човек.

Той копнее за жена, която може да му помогне да почувства собствените си чувства и следователно да му позволи да бъде себе си. Ако не сте в контакт с чувствата си, той няма да се чувства в безопасност да изразява своите собствени.

Снимка: iStock

Трикът е да се научите точно КАК да изразявате чувствата си - с думи, които ще приближат мъжа по невероятен начин. 

За да се свържете съ ссърцето на мъжа, трябва да забравите за:

  • преструвки
  • управление
  • анализиране

Забравете всичко това, което сте правили в предишната си връзка, за да спечелите партньора си.

Всъщност за да се случи любов, изобщо не трябва да се работи. Любовта се случва без усилие. Това е един от знаците, който може да ви покаже дали в тази връзка има потенциал - нещата помежду ви се случват лесно.