Някои хора сраняват моногамията в любовните отношения с яденето на една и съща храна всеки ден. И може би това не е толкова далеч от истината. Отдавна е известно, че едни от най-успешните диети за отслабване са тези, които са съобразени с кръвната група на човек. Оказва се, че и при любовните отношения е така – сексуалният темперамент и съвместимостта на партньорите зависи от кръвната им група.

  • Жени с кръвна група O (I)

Страстта на тези жени няма граници. Те са идеалните любовници и винаги оправдават очакванията на мъжа, с когото са. На пръв поглед такава жена може да изглежда лесно достъпна, но тя може много добре да контролира волята си. Сексуалният темперамент на жените с кръвна група 0 е само и единствено за мъжа, с когото са. Те не обичат да играят в два или повече лагера. В този смисъл моногамността е един от основните им принципи.

  • Жени с кръвна група А (II)

Делова и асексуална – това са едни от най-точните думи, с които може да се опише жената с тази кръвна група. Тя е пасивна, а често дори няма никакво желание за секс. Не обича да експериментира, нито да изневерява. Мъжът, който успява да достави удоволствие на такава ледена кралица, може да счита себе си за истински герой.

  • Жени с кръвна група В (III)

Тези жени често рискуват и се чувстват свободни във всички сфери на живота си. За тях сексът няма голямо значение. Именно това им позволява често и с лекота да сменят партньорите си. Имат ясно изявена сексуалност, но понякога просто разиграват театър, вместо това да се дължи на истински чувства или физическо удоволствие.

Снимка: iStock

  • Жени с кръвна група АВ (IV)

Тези жени са хиперсексуални. Бързо стигат до оргазъм, способни са да получат удоволствие от всеки мъж. По еднакъв начин се наслаждават на нежната близост и на ексцентричния и груб секс. Мъжете, които се срещат в леглото с такива жени, никога не ги забравят. За силно либидо като тяхното мечтаят много хора.

За мъжете вижте на следващата страница >>

  • Мъже с кръвна група 0 (I)

Непрестанно желание да се впускат в нови приключения с непознати жени. Мъжете с тази кръвна група често колекционират порнофилми и снимки, четат и знаят много мръснишки истории и вицове, мислят за секс почти постоянно. Считат си, че са добри любовници, и това е така – но само сами за себе си. Те не се интересуват от удоволствието, което доставят. Интересуват се повече от това, което получават.

  • Мъже с кръвна група A (II)

Тези мъже са срамежливи и нерешителни. Винаги отъждествяват секса с любов. Те са деликатни и внимателни любовници. Изпълняват и най-дребните прищевки на партньорката си. Идеалният секс за тях съществува само когато има и дълбока емоционална връзка. Тези мъже имат богата сексуална фантазия, но често се страхуват да я превърнат в действителност. След употреба на алкохол коренно се променят и може да дадат картбланш на потисканите чувства и желания.

Снимка: iStock

  • Мъже с кръвна група В (III)

За тези мъже сексът е развлечение, без да се обвързва със семейство и любов. Именно заради това отношение те без притеснение могат да разказват за своите похождения с най-малки подробности.

  • Мъже с кръвна група АВ (IV)

Тези мъже не търсят приключения – приключенията сами ги намират. Те са силно магнетични и буквално оставят жените без дъх. В брака са сдържани. Никога няма да се оженят само заради готиния секс. Знаят, че това могат да получат от всяка жена, която пожелаят, затова търсят много повече качества в постоянната си партньорка.

Снимка: istockphoto.com