„Тежкото наследство, което оставяме за нас в годината на Венера (2022 г.), много трудно ще бъде изчистено. Въпреки всичко аз вярвам, че има някаква малка надежда, че в годината на Нептун (2023 г.), който е в Риби, ще го отмие с неговата водна ярост“, това каза астрологът Светлана Тилкова-Алена в предаването „Тази сутрин“.

Ето и нейната прогноза накратко за всяка зодия.

Овен – годината им дарява късмет, щастие, върхови кариерни постижения.

Телец – годината им поднася промени.

Близнаци – животът ще бъде пълноценен и разнообразен във всяко едно отношение, но емоцията, която властва, ще бъде много мощно изявена.

Лъв – ще си отдъхнат от напрежението в предходните години. Очаква ги много спокойна година.

Рак – ще са изпълнени с жизненост, устремени към пътувания и промени, но изтъкани от страхове.

Дева – 2023 г. помага да се освободят от потока и неприятностите, които ги преследваха през 2022 г. Зодията ще си отдъхне от напрежението в предходните години.

Везни – ще установяват спокойна атмосфера в личен и делови план. Наслаждават се на възможността да работят, без да се напрягат и притесняват.

Скорпион – подвластни са на безкрайни и трудни за овладяване емоции.

Стрелец – имат шанса състоянието на духа им да ги изненада с приятни мигове и отлични постижения.

Козирог - подвластни на емоцията, чувствителни, заредени със сили, но студени и резервирани до степен да отблъскват хората.

Водолей – изправени са пред избор. Съдбата им поднася няколко възможности на благоприятно развитие или сами да си блокират пътя.

Риби – успешно приключват започнатите начинания от изминалата година. Ще са по-смели и последователни, което е чудесно.