Каква ще е учебната година за учениците зависи от различни фактори - личен избор, образователна среда, семейна подкрепа и други. Но ето и какви са прогнозите за успеха в училище за всеки зодиакален знак през учебната 2023/2024 г.

Във видеото вижте каква ще бъде новата учебна година за целеустремените Скорпиони и Стрелците приключенци.

  • ТАТКО е тук: Актьорът Божидар Попчев, който играе честно в ролята на баща
  • Защо специалист по детска реч носи в чантата си... камъни (ВИДЕО)
  • Историята на Борис Бъндев, превеждал на жестов език дори на развода на глухите си родители (ВИДЕО)
  • Ожених се за любимата си учителка, но хората мислят, че ми е баба
  • Знаете ли, че... Царица Елеонора, съпруга на Фердинанд I, е погребана “като прост войник”
  • Урок по родолюбие: Всички учители от това училище влязоха в клас с народни носии
  • Слухово-речеви терапевт: Ако до 2 г. детето няма поне 10 думи в речника си - потърсете специалист (ВИДЕО)
  • Кои са видовете насилие в училище и как да ги разпознаваме (ВИДЕО)
  • Закуска за ученика - палачинкови моливчета (РЕЦЕПТА+СНИМКИ)
  • Колко струват учебниците в 10 държави по света?

ОВЕН

Овните ще се окажат изпълнени с енергия и готови да поемат нови предизвикателства в училище. Те ще се отличат в състезателни дейности и в лидерски роли. Въпреки това не бива да забравят да балансират енергията си и да не се претоварват.

ТЕЛЕЦ 

Телците подхождат към обучението си с отдаденост и силна работна етика. Те ще се отличават в практическите предмети и се радват на стабилността на една постоянна рутина.

БЛИЗНАЦИ 

Близнаците се развиват добре в социални и свързани с общуването дейности. Доставя им удоволствие да участват в различни активности в клубове и да се включват в дебати. Въпреки това трябва да внимават да не се разпростират прекалено много.

РАК

Раците ще се съсредоточат върху подхранването на взаимоотношенията и предоставянето на емоционална подкрепа на връстниците си. Те ще постигнат отлични резултати по предмети, свързани с психологията или грижите. Освен това през годината ще създадат близки приятелства.

ЛЪВ

Лъвовете ще блеснат в творческите занимания и сценичните изкуства. Те ще поемат лидерски роли в театрални клубове или спортни отбори и ще се наслаждават на светлината на прожекторите.

ДЕВА

Девите ще обръщат внимание на детайлите и ще се отличават с отлични постижения в академичните среди. Те ще намерят удовлетворение в организирането на групи за учене или като помагат на други хора в обучението им.

ВЕЗНИ

Везните, които са студенти, ще бъдат привлечени от дейности, които насърчават хармонията и справедливостта. Те ще се изявяват в клубове за дебати или ще търсят начини да посредничат в конфликти между свои връстници.

КОЗИРОГ

Козирозите ще подходят към обучението си с дисциплина и амбиция. Те ще се изявят като лидери в студентски организации и ще си поставят високи академични цели.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите ще имат иновативни и нестандартни идеи. През тази учебна година студентите Водолеи ще се развиват в области, свързани с технологиите, и ще се застъпват за социални каузи.

РИБИ

Рибите ще са изключително креативни и състрадателни. Те ще изпъкнат в областта на изкуството и ще помагат на връстниците си с емоционална подкрепа.